Historiek

De vereniging is ontstaan in 1979 als zelfhulpgroep van en voor mensen met spina bifida en hun families.

In 1981 kreeg de zelfhulpgroep een juridische structuur onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk (vzw).

Tijdens de eerste decennia bestond het ledenbestand vooral uit jonge gezinnen met een kindje met spina bifida en hydrocephalus. Ondertussen ligt de levensverwachting van een kind met spina bifida veel hoger en tellen we nu ook reeds een groot aantal volwassenen met spina bifida en hydrocephalus onder onze leden.

Contacteer Ons

Heb je een vraag of wil je lid worden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met jou op.

1. Velden met een * zijn verplicht.
  2. Voornaam*
    Gelieve uw naam in te vullen
  3. Familienaam
  4. Telefoon*
  5. E-Mailadres*
    Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
  6. Bericht*
    Gelieve een boodschap in te vullen
  7. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  8. Ongeldige invoer

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en het laatste nieuws.

Spina Bifida op Facebook

Spina Bifida & Hydrocephalus