REVAbeurs 2017

REVAbeurs 2017

Toegevoegd op 10 februari 2017

Over 2 maanden is het zover.  Dan vindt in Flanders Expo Gent de tweejaarlijkse REVAbeurs plaats.  Op hun website vind je alvast heel wat informatie.

Graag lijsten wij hieronder voor u enkele zaken op.

Waarom de REVAbeurs bezoeken?
Lees hier het interview met echtpaar Carine en Rik. Zij leggen enthousiast uit waarom ze telkens opnieuw, letterlijk elke editie, de REVAbeurs bezoeken.
 
Inkomkaarten
Je hebt er nog geen inkomkaarten? Geen probleem. Ga langs bij je huisarts, kinesitherapeut, apotheek of andere partners van de eerste lijn. Zij hebben kaarten ontvangen om uit te delen. Lukt het toch niet? Bestel ze dan hier.  Ook ter plaatse aan de kassa kan je je nog registreren om alsnog gratis binnen te kunnen.
 
REVAhome vol woonadvies: breng je bouwplannen mee voor gratis advies
In het midden van de beurs vind je een informatiestand over wonen en woningaanpassingen. Daar zijn de producten en diensten van exposanten gecentraliseerd. Verder zie je ook hulpmiddelen gedemonstreerd en krijg je uitleg. Heb je plannen om te bouwen of verbouwen? Breng dan je plannen en foto’s mee. Je kan gratis een eerste advies vragen aan de aanwezige specialisten.
 
REVAstudy: 45 gratis interessante lezingen
Het programma is rond. De 45 lezingen worden verspreid over verschillende auditoria en dagen en vormen een kwalitatieve aanvulling op je beursbezoek. Het onderwerp wonen komt ruim aan bod, aangezien dat het centrale thema is van REVA2017. Meegenomen: ook deze lezingen zijn gratis.  Opgelet!  Je dient er wel voor in te schrijven.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en het laatste nieuws.

Spina Bifida op Facebook

Spina Bifida & Hydrocephalus

Contact Info