Lid worden

Om onze doelen te kunnen bereiken is het in veel opzichten belangrijk om een groot ledenbestand te hebben. Meer leden betekent meer onderlinge uitwisseling van informatie en ervaringen en een groter draagvlak bij gemeenschappelijke belangenverdediging.

Wie kan er lid worden?

Uiteraard kan iedere persoon met spina bifida en/of hydrocephalus lid worden van onze vereniging. Maar ook wanneer uzelf of uw gezinslid geen open rug of waterhoofd heeft, kan u zich als steunend lid aansluiten.

Hoeveel bedraagt het jaarlijks lidmaatschap?

Jaarlijks vragen we onze (steunende) leden 25,00 euro lidgeld. Voor dit bedrag ontvangt u 4X per jaar een tijdschrift en word je uitgenodigd voor onze activiteiten. Verder staan we steeds klaar om vragen telefonisch of via mail te beantwoorden.

Hoe word ik lid?

Vul onderstaand formulier in met de melding dat u lid wilt worden en wij bezorgen u zo snel mogelijk een bevestiging van uw registratie.

1. Velden met een * zijn verplicht.
  2. Voornaam*
    Gelieve uw naam in te vullen
  3. Familienaam*
  4. Straat + nummer
  5. Postcode
  6. Gemeente
  7. Geboortedatum
  8. Bericht*
    Gelieve een boodschap in te vullen
  9. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  10. Ongeldige invoer

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en het laatste nieuws.

Spina Bifida op Facebook

Spina Bifida & Hydrocephalus