Onze vzw steunen

Doneren

Uw steun aan onze vereniging is steeds een nuttige besteding. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze activiteiten blijven uitwerken en geeft u ons de kans onze leden nuttige informatie te verschaffen.

Een gift is welkom op ons rekeningnummer BE39 0011 5533 9819.
Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.  Gelieve bij uw mededeling steeds 'Gift' te vermelden.  Bij een correcte betaling ontvangt u in februari van het volgende kalenderjaar een fiscaal attest.

Een cadeau geven

Via Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat – een organisatie dat hem/haar nauw aan het hart ligt.

Goodgift werkt uitsluitend met vrijwilligers en alle donaties gaan steeds volledig naar de goede doelen.

Door het schenken van een Goodgift stimuleer je de mensen rondom jou om meer te geven.

Je kan een Goodgift bestellen via: Goodgift bestellen - Goodgift